JampEt

Sampo tekee koneen – Pasi antaa sille älyn

Meille IoT ja digitaalisuus ovat konkretiaa. PASI on suunnitellut automaatiota niin maan alla ja päällä kuin satamissakin toimiviin laitteisiin. Hän on erikoistunut liikkuvan kaluston automaatiosuunnitteluun, erityisesti koneisiin, jotka työskentelevät vaativissa olosuhteissa. Olosuhteissa, joissa koneiden helppokäyttöisyys ja monitorointi sekä huoltojen ennakointi ovat must. SAMPO osaa mekaanisen suunnittelun ja valmistuksen. Ja myös ostotoiminnan sekä laadunvalvonnan. Pasin toimipaikka on Tampereella ja Sampon Turussa. JampE 7T – suunnittelumenetelmä: tieto, taito, toiminnot, tarkkuus, toimivuus, turvallisuus ja taloudellisuus.

Pasin ja Sampon työkokemukset käytännön haalarihommista näkyvät suunnittelussa konkreettisena valmistettavuuden ja käytettävyyden huomioimisena. Ja se näkyy alhaisempina kustannuksina lopputuotteessa.

Tarinan mukaan insinöörit haluavat aina jättää oman kädenjälkensä piirustuksiinsa. Niin mekin. Meidän kädenjälkemme näkyy koneen toimivuutena, valmistettavuuden optimointina sekä käyttövarmuutena.

Meille ammattiylpeys merkitsee tuloksekkaasti vastuullista toimintaa.

KONEESI TOIMINNOT KONKRETISOITUVAT KÄSISSÄMME MATERIAALEIKSI, SOFTAKSI, OSIKSI, HANKINNOIKSI, ASENNUKSEKSI, TESTAUKSEKSI JA TODENNETUIKSI TOIMINNOIKSI.